Köp- och leveransvillkor

 

Läder är ett naturmaterial så läder och brodyrprodukter kan färga av sig på ljusa och vita hundar.(Avtar dock med tiden) 

Lämna inte hundar utan tillsyn med tugg eller leksaker.

 

- Priser

Moms ingår i priset med f.n. 25%. Reservation för eventuella prishöjningar, momsjusteringar och valutaförändringar.

 

- Förskottsbetalning

Kostnad: 0 kr
Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr 315-5280. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via E-post hur du går tillväga. (Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning) Observera att om inbetalning ej skett efter en vecka, tas ordern bort men du är naturligtvis välkommen med en ny beställning!


- Postförskott

Kostnad: 50 kr

Du handlar mot traditionellt postförskott och betalar när du hämtar varorna.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 245 kr för brevpostförskott och 350 kr för paket för vårt arbete med hantering av varorna.


- Payson

Kostnad: 0 kr
Med
Payson kan du betala med kontokort eller Internetbank via en betalningslänk, som visas efter lagd order. Mer information om Payson finns på www.payson.se

 


- Faktura

 

 

 

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Hundkompaniet K9 överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är XX dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 50 kr, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso

 

 

JULHANDLA NU. BETALA EFTER NYÅR! Nu är det jul igen och det innebär att det är många julklappar som skall köpas. Men oroa dig inte, nu kan du i lugn och ro handla ränte –och betalfritt fram till och med den 10 januari 2016. Så vad väntar du på? Fyll upp varukorgen med alla dina julklappar till ett riktigt bra erbjudande. Välj ”Delbetalning” i kassan och sedan ”Köp nu – betala om tre månader” (helt räntefritt).

Hundkompaniet K9 och Svea Ekonomi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Betalningsvillkor för julens kampanj Förfallodatum: Inköpsmånaden + 60 dagar

Aviavgift per köptillfälle: 29 SEK

Vid köptillfället kommer det att göras en sedvanlig kreditprövning, vilket kan leda till att Svea Ekonomi inhämtar en kreditupplysning. Läs mer om Svea Ekonomis allmänna villkor och SEKKI (Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation)

 

- Leveranstid

Vi skickar alltid så fort vi kan. Normal leveranstid är cirka 1-3 dagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.
 

- Leveransvillkor

Vi skickar beställningar som postpaket/brev/bussgods eller med din specificerade leverantör.
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

- Frakt

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev. Paket skickas med Schenker. Vid ordervärde överstigande 2500 kr bjuder vi på fraktkostnaden.

 
- Reklamation och returrätt

Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador eller felaktigt handhavande. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer

 

-Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor, såsom tex. egendesignade halsband) Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

 

- Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

- Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 
- Force Majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från Hundkompaniet K9's sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

 

Produkter
Övrigt

Betalsätt
Svea Ekonomi
Payson